Kiedy pasowałoby Wam wyskoczyć (hehe) na Jump Arenę?
- 4 grudnia (środa) 18:00
- 9 grudnia (poniedziałek) 18:00
- 13 grudnia (piątek) 18:00
- 15 grudnia (niedziela) 12:00
- 15 grudnia (niedziela) 18:00
PS. głosy zbieramy do 2019-11-26T22:59:00Z, potencjalne remisy rozstrzygnie Wyrocznia używając tokena z 2019-11-27 00:00
Czy mogę zapromować aby to był fly park (w galerii M1) zamiast jump areny?
Oferuje naukę podstawowych salt w zamian ;p
1 Like
Nauka salt brzmi kusząco, chociaż nie wiem czy akurat ja się skuszę xd A czym się jeszcze różni fly park od jump areny?
Jednogłośnie wybraliśmy 15-go grudnia, 18:00
Do zobaczenia!
Zachęcam też do zabrania głosu w wywiązanej powyżej dyskusji nt. miejsca
W sumie to różni się tym że jest trochę różnych atrakcji. Np zjeżdżalnie, byk, trapez do gąbek, boisko do piłki nożnej dmuchane takie no i reszta klasyków. Wiem jednak że oni mają mieć wigilie 15 grudnia i nie wiem jak otwarte będzie mogę się dowiedzieć.
W sumie tez dopuki nie sprawdzicie to opinii nie wyrobimy sobie ;p
Za miesiąc otwiera się też stacja grawitacja i tam to w ogóle będzie co robić ^^
2 Likes
Jestem za tym, aby spróbować nowego miejsca Daj proszę znać, jak się dowiesz czy będą wtedy tam mieli otwarte (ja sprawdzę jak jest z Jump Areną)
(Zadzwoniłem, jump arena będzie czynna 15-go grudnia, do 21:00)
Z tego co wiem wstępnie ma być otwarte jak zawsze czyli do 21:00
Jest spora szansa, że uda mi się ogarnąć dwie wejściówki na godzinę za darmo, gdyby ktoś chciał skorzystać, albo chciałby iść a nie ma kasy akurat! Może jakiś konkurs na Fokach ?XD
1 Like
Możemy wylosować wejściówki za pomocą Wyroczni Jeżeli możesz to załatw proszę wejściówki i rozlosujemy je wśród osób które zgłosiły się do udziału
To już jutro! Kilka faktów:
- spotykamy się o 2019-12-14T23:00:00Z 18:00 w Fly Park w galerii M1,
- spakujcie antypoślizgowe skarpetki, jeżeli macie! Jeżeli nie, to pewnie na miejscu można kupić własne (@rafalciecwierz proszę o potwierdzenie )