Biorąc pomysły z poprzednich sealtegracji oto moje propozycje na maj:
Wyprawa piesza/rowerowa - ostatnio byliśmy na pieszej wyprawie do Rezerwatu Meteoryt Morasko i było świetnie! Trasa miała ~6 km. co teraz jawi mi się jako idealny dystans. Nie mam zbytnio pomysłu jaki mógłby być cel kolejnej wyprawy, ostatnio proponowana Dziewicza Góra bardziej się nadaje na wyprawę rowerową, może warto spróbować?
Planszówkowe szaleństwo - w Sealhouse lub Cybermachinie (ktoś zna inne odpowiednie miejsca?), mam świetną grę na 6+ osób (Sicret Hitler), można też załatwić Cards Against Humanity, mam też inne planszówki.
Park trampolinowy - poroponowany ostatnio przez @piotr-ptaszynski, wełðug mnie świetny pomysł. Ma ktoś jakąś sprawdzoną miejscówkę? Ja słyszałem tylko o Poznań Jump Arena.
Escape room - ilość pokoi do których możemy wspólnie pójść drastycznie się zmniejsza . Co powiecie na jakiś od EXODUSa? Gdy będzie dużo chętnych można zrobić dwa teamy.
Macie może jakieś inne pomysły? Zachęcam do dyskusji!
Wszystko ma swój powód, w tym wypadku jest to moje nieogarnięcie i występowanie niedzieli na początku tygodnia w moim systemowym kalendarzu . Już poprawiam!
Przed tym jak ustalimy co chcemy robić, ustalmy kiedy możemy się razem zebrać! Zakładam że najprościej będzie się spotkać w weekend, domyślnie chodzi o godziny popołudniowe. Domyślam się że najbliższy weekend pewnie odpada, ale i tak go wstawiam do ankiety.
EDIT:
nie dodałem najbardziej oczywistego dnia - niedzieli! Już poprawione!
@sealhome!
Wygląda na to że sealtegracja odbędzie się 23.06! Czas wybrać jak będziemy się sealtegrować. Jako że nie padły inne pomysły, do ankiety (już ostatniej!) wstawiam propozycje z pierwszego posta, gdzie znajdziecie dokładniejsze opisy. Choose wisely!
Z miejsc które brałem pod uwagę Cybermachina okazała się najsensowniejsza (sprawdzone miejsce, nie trzeba płacić za rezerwacje).
Tak więc spotykamy się w sobotę (23.06) o godzinie 18:00 w Cybermachinie przy ul. Mielżyńskiego 19. Dam jeszcze znać który dokładnie stolik mamy zarezerwowany.
Kto może niech przyniesie gry planszowe, najlepiej na większą liczbę osób, jest też opcja wypożyczenia czegoś na miejscu.