Hello Sealcode! :D

Cześć!

Mam na imię Mikołaj, mam 18 lat i obecnie jestem uczniem technikum, co pewnie czyni mnie jednym z młodszych tutaj. W wolnym czasie lubię pograć w siatkówkę, uwielbiam też gry komputerowe. Od roku interesuje sie programowaniem, na razie wsiąkłem we fornt-end, ale kiedyś chciałbym poznać też tą 2 stronę. Lubię się uczyć, ale tylko tych rzeczy, które mnie ciekawią. Zuważyłem ze programowania najszybciej uczy praktyka, więc postanowiłem spróbowac swoich sił tutaj. Moim głównym celem jest rozwój, dlatego zdecydowałem się dołączyć do programu menteringowego. Chciałbym też poznać ludzi którzy zajmują się tym co mnie pasjonuje. Jeśli chodzi o sprawy techniczne to uwielbiam reacta, jak to mawiają w branży fajny ma “developer experience”, ale chciałbym kiedyś poznać inne technologie, aby mieć szersze spojrzenie, oprócz tego chciałbym zobaczyć jak to jest pracować w grupie, używając do tego różnych narzędzi. Mozesz zajrzeć na moja stronę mikolajzienkowicz.pl, na razie jest dość ubogo, ale wraz ze wrostem mojej wiedzy bedę starał się dodawać tam nowe bajerki.

3 Likes

Cześć! Podoba mi się Twój zapał - witamy w społeczności Sealcode :slight_smile: Postaram się, aby nie brakowało Ci okazji do nauki i rozwoju :muscle:

Widziałem wyniki Twojej ankiety z ⚡ Jak dołączyć do Sealcode i wdrożyć się w nasz workflow. Myślę, że najlepiej abyś podjął się udziału w programie mentoringowym, tutaj jest instrukcja:

https://hub.sealcode.org/w/program-mentoringowy/jak-rozpoczac/